Kontrola pristupa

Ovaj segment zaštite objekata doživljava veliki rast primjene unazad nekoliko godina. Sustav kontrole pristupa putem kartica omogućava pristup prostoriji ili objektu gdje je sustav instaliran a za koje korisnik ima odobrenje, dok negira ulazak neovlaštenih osoba.

Same kartice izuzetno su sigurne te ih je izrazito teško kopirati i zloupotrijebiti. Sustav kontrole pristupa omogućava veliki broj pogodnosti korisniku u vidu ograničavanja vremena pristupa, kontroli ulaza i izlaza, naknadnu kontrolu tko je i kada ulazio u prostoriju, kao i niz drugih mogućnosti. Većina ovih sustava prvenstveno je našla svoju primjenu u poslovnim, industrijskim, državnim i visoko štićenim objektima.

Evidencija radnog vremena koja se najčešće kombinira sa sustavom kontrole pristupa omogućava optimizaciju ljudskih resursa kao i redukciju troškova, te također pospješuje i pojednostavljuje nadzor zaposlenika, obračun plaća ali i samu analizu dolazaka i odlazaka zaposlenika.

U ovom segmentu poslovanja također je bitna stručnost u projektiranju i izvođenju sustava kako bi se omogućila funkcionalnost samog sustava i olakšalo njegovo korištenje. Jednako tako bitno je napomenuti kako se ovaj sustav također može integrirati sa drugim sustavima tehničke zaštite poput video nadzora, protuprovale i sl.

Foto i video galerija

Access Controler Fingerprint Reader Fingerprint Reader